Monday, January 28, 2008

Pojaan Hati Ku


Umie suka dengar lagu dulu2... mmg best

Cuba teka... sapa yg nyanyi lagu ni,,,

6 comments:

MAMAMIA said...

Saya dah singgah, tapi cuma nampak kotak putih kosong aje. So, tak leh nak teka.

Tak tahu lah, maybe server saya yg problem. sebab skrng ni nak upload gambar pun tak boleh.

umie said...

mamamia..
Larr yer ke nampak kosong putih jer..
tak der apa pun.. cuma penyanyi lama tahun bila ntah.. rasanya tahun 1964 kot... umie minat le dgn dia.. walau pun gambar tu warnanya dah pudar...

Yer kot server slow, sekarang ni..

-ctz- said...

ummieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
ooo ummie beli rumah baru naaa...
tang mana tu mie? dekat dak ngan rumah lama ummie?

umie said...

ctttt,,, mwahh..
hihihi ahaa la ct.. jauh juga dri umah umie sekarang ni... jalan ke Ulu Langat, bt 9 cheras. nanti umie bawa ct rumah baru umie ni erk...nak beli tanah pun buley kat area sana (kalau ada yg nak jual),,,, sbb masih kawasan kampong...

UMie dah bawa kawan2 office & anak2buah sekali beli rumah area situ... siap mintak komisen dari pemaju.. hihihii tapi hampeh dia org tak nak bgi..

manja said...

umieee......
kita ni sama je minat ek...hahaha...engelbert humperdink masa muda mmg lawa no...tp rsnya dh tua ni lagi macho...hehe...nanti bila dia ada buat show lagi kat genting kita pi nak tak...idup ke lagi dia ni...hehe...no idea la

umie said...

Manjaku,
hihihi tu la,,, sama minat pulak erk.. ok ler tu.. kalau minat kat dia pun bukan ada sapa yg marah...
Lagu HOW I LOVE YOU tu sangat2 la touching.... sedih pulak dengar...
Dia masih hidup lagi kan... nanti2 umie masukan lagu dia yg tahun 2007punya...
Boleh gak le nak join tgk show dia kalau kat KL,,, yg tgk show dia pun kebanyakan nya org sebaya2 dia.. atau baya2 umie ni... ahaks..