Saturday, January 19, 2008

LAGU LAGI...

Tajuk lagu: RINDU,

Penyanyinya, Hetty Koes Endang. Rasanya lagu ni sekitar awal tahun 80'an... kalau di nilai dari fesyen pakaian nya pada ketika itu. Lap lip lap...! Kalau cermin muka hilang boleh guna baju penyanyi waktu tu.ahaks..

Apa pun umie memang meminati lagu2 penyanyi Hetty Koes Endang sejak dari dulu lagi. EEnnakkk didengar deh...!

8 comments:

mama ranggie said...

lagu lama ni umie...

umie said...

mama, umie minat lagu2 lama le.. sedap di dengar ...
mama sihat ke?

arsaili said...

uitss minat lagu lama ekk

umie said...

arsaili.. mmg minat lagu2 lama mcm uncleJ jugak le kiranya...ahaks.

OndeOnde said...

umie,
saya pun minat lagu2 lama, siap beli CD lagu2 kenangan Broery Marantika lagi!

Jangan Ada Dusta tu memang lagu kenangan saya dan husband..hehehehe..

hetty koes endang pun best kan? suara dia power betul! saya ni mmg suka muzik, kebetulan dari kecik jugak mak memang suka pasang radio..so telinga ni dah biasa dengar lagu2 evergreen.

-ctz- said...

ct pun suka gak hat lama-lama nih mie :D

umie said...

Onde2,
Umie pun sama mcm onde jugak, suka beli lagu2 lama Broery dgn Hetty koes endang,dulu2 tak der jual cd, umie beli kassete. ler ni dah ada jual cd,
kenangan makin berlalu tapi masih tak jemu di dengar.broery mmg suara power, Najib Hanif pun umie minat sbb suara power, ismail harun pun umie minat hihihi...

*umie ni kalau tgh hangenn dgn pak yong terdengar lagu2 kengan waktu chenta2 terus je off radio ... heheh terok pangai kan... umie ni .

umie said...

umie mmg suka dri dulu... ada satu hari tu, krool ternampak cover cassete kat tepi longkang RTM, boleh dia kata, " NI CASSETE MAK DAH TERJATUH NI.." walhal bukan umie punya pun... kelakar betul krool.