Tuesday, April 08, 2008

KENA TAG PULAK...

Umie kena TAG dgn Wan Zuha.. umie tgk org lain kena TAG... kenapa main tag2 erk..?? hihii sekadar nak seronok2 kan Wan Zuha... tak ada kena mengena dgn yg hidup atau yg telah tiada kan....
Okey ke ni apa yg umie dah bubuh nie ... Wan.. dah keluaq semua isi hand beg umie.. ni la yg ada.. hehehe...

No 1. dompet kecik yg ada isi duit silling....
No 2. krim pelembab muka(jarang2 pakai pun.. sbb malas)
No 3. Dompet kecik berbulu2 berisi pen drive (ada 3 unit)
No 4. Losyen tangan, tu pun jarang pakai..(bila perlu saja)
No 5. Pewangi (kot2 le hari tu banyak dok kat luaq.... ada hanget sikit) hihihi
No.6. Beg Kecik pink ( isi minyak hangen, cap burung Unta),
No 7. Beg isi lipstik (bagai2 warna tapi yg selalu pakai satu warna jer)
Hat ni dah keluaq dari vallet pulak... hehehe..Duit tak dak.. ada lima hengget jer.. lain2 tu duit lama dgn duit dri Arab Idham bagi buat kenang2an, ada tertulis 2004 dan duit Tanzania... (tak silap umie, duit tu "starfish" yg bgi ) Model HP umie ni rasanya dah masuk tahun ke 4 kot.. lama kan...!! tak meragam langsung....
Gambaq anak2 masa depa kecik dulu....
Itu sajer....

10 comments:

nurazzah8 said...

salam ummi,
salam perkenalan, singgah lalu sekejap...

ida.. said...

huhuuuu banyak beg kecik2 dalam beg kak ummie yerrr.. hehehe

umie@kakyong said...

nurazzah8,
Salam kenal juga dri umie...
Terima kasih azzah,,,, lain kali dtg lagi jenguk2 sini, blog yg seadanya...

umie pun dah tgk blog azzah.... menarik semuanya.... alhamdulillah...

umie@kakyong said...

Ida,
kih kih kih... tu la.. zuha nak tgk apa yg ada dlm hand bag ... haaa kan dah keluarkan segala mak nenek yg ada kat dalam nya.... (dalam beg ada beg) sib baik semua beg2 tu muat masuk dlm beg... hehehe....

-ctz- said...

ummieeee...
dalam beg ada beg lagi, dalam beg lagi ada beg lagi lagi :P haha!
ummie memang la macam tu, kalau dak, carik barang tak jumpak! kan ummie? ct ni kalau mai time hangen carik barang tak jumpak tu, ct tuang smua! padan muka ct kena simpan balik :P

ummie, sayang ummie!

umie@kakyong said...

Ct cayangku...
Hehehe.. makin besaq beg, makin la banyak barang yg kita nak bubuh kan... dah la h/beg besaq... tambah lagi satu bag pulak tu... mcm2 ada dalam tu... ayaq mineral la.. kopi 3in1 la.. kerepek la.. hihihi... mcm tu la pompuan.... kan ct kan..

*hugs ct

WAN ZUHA ISHAK said...

thanks umie. mwahssssss...

setuju sgt ngan umie. makin besaq beg, makin byk barang kita campak kat dlm tu.

kenapa agaknya ya kita kaum wanita suka wat camtu?

ehehehe

pakpayne said...

umie...:-) hehehe

banyak tu beg...dan ternampak satu tu duit dari saudi?? betul ka...hehehe

pakpayne

umie@kakyong said...

Wan Zuha,
dah tabiat manusia mcm tu wan... serupa juga rumah kita... makin luas rumah.. makin banyak barangnya... sama je dgn h/beg... makin besar, makin la banyak isi nya... hihiihi...

umie@kakyong said...

Pakpyne,
Pertama nak habaq dulu... kenduri kawin yg umie post sebelum ni bukan majlis anak umie... tu majlis anak saudara umie.. insyaalah majlis anak umie nanti pada bulan MEI depan... umie akan jemput melalui email nanti...

Duit Saudi tu... kenangan buat umie sbb buat pertama kali jumpa yg menyimpan seribu cerita yg menarik... hehehehe.... ya amponnn...