Wednesday, July 02, 2008

HEPI BEZDAY

HAri ini, kami mengadakan jamuan hari lahir kami di unit Graphic Operation Center. Kakitangan yg tarikh kelahirannya pada Januari hingga June kami sambut serentak pada hujung bulan June atau awal Julai.Begitulah lazimnya setiap tahun.Unit kami hanya ada 25 org kakitangan , tapi bila dah di campurkan dengan PELATIH2 dari University/kolej... bertambahlah seri dan meriah majlis kami yang di buat secara ala kadar ini.

Kepada kakitangan yang kelahirannya pada Julai hingga Desimber, kami akan sambut pada Nov atau Dec (hujung tahun ni).

Sambutan sebegini sekurang2nya akan merapatkan silatulrahim antara kami dan mengharapkan persahabatan berkekalan dari setahun ke setahun... insyaalah.

Posing dengan Pelatih2 dri UiTM Shah Alam... umie yg paling vateran ni mereka anggap saperti IBU mereka... seronok rasanya di kelilingi dgn anak2 ini , sungguh ceria dan tau menghormati antara satu dgn lain.



8 comments:

free lotto said...

Yutarets! kasagad bah!

mama ranggie said...

hepi besday ya tuk semua yg sambut besday tu umie...

umie@kakyong said...

free lotto.... ???

umie@kakyong said...

mama ranggie..
Mekasih mama... ;-)

-ctz- said...

huhu~
brapa dah umoq unit grafik ummie???
brapa lama dah ummie dok kat situ??

sayang ummie...

Kama_Sutra said...

Salam sejahtera,
Apa yang menarik perhatian kama ialah gambar gambar ummie.
Amboi ummie..dah muda 20 tahun balik ummie bila bergambar dengan orang muda.
Antara rahsia untuk kelihatan muda ialah senentiasa dengan mereka mereka yang muda.Apa pandangan ummie.Kalau tak rupa jadi muda pastinya hati muda .. kahkahkah,

umie@kakyong said...

ct,
umoq grafik sejak ada TV RTM,,, umie pun tak pasti bila start ada TV... dulu2 TV banyak utk siaran pendidikan masa tu di jalan AMpang rasanya la... yg umie ingat dulu2 kalau nak tgk TV tumpang kat rumah orang, tu pun guna genarator sbb eletrik lom sampai di kaw kampung2dok kat depan pintu umah org jer ct... sedih pulak kalau ingat2 zaman dulu kala...
umie start bertugas di unit grafik dari tahun 1982... tu dia... lama kan... sampai la nie.. tak tukaq2 tempat lain... dah sebati dgn jiwa, dah rasa sayang dgn tempat bertugas dimana disitu lah REzeki umie... dan hanya tinggal beberapa tahun saja umie terpaksa meninggalkan nya nanti.hhuhuhu... sedih pulak...
Dari menteri Tok Mat, tukaq Adib, Tok Mat balik... pastu menteri yg dri pahang tu.. Khalil Yaacob,sheikh kadiaq, Dato Zam dan kini Shaberee Cheek... tu la... betapa lamanya umie keje di RTM..
apa pun TOK MAT best,,,, Shaberry pun ok nampaknya... lain kali sambung la ct na...

umie@kakyong said...

keh keh keh kama...
kama baru tau ka,,, mcmna nak menten jdi muda... alamak terbongkar rahsia... betui tu... umie di kelilingi oleh anak2 muda... tak dak sapa yg tua di ofis umie ni....kecuali umie.... hihihi....
*yang penting.. hati kena muda selalu... tapi berfikir secara dewasa...bersihkan jiwa kita...

*yang muda si sayangi, yg tua di kasihi..
setuju tak???