Sunday, March 22, 2009

BEZDAY KU

Hari ni dah masuk 22hb Mac 2009, rasanya terlalu cepat masa berlalu..
Bezday umie pun dah berlalu pada 19 March yang lalu, umie rasa baru jer tahun lepas menyambut bezday, aleh2 dah sambut lagi… Terima kasih yang sentiasa menginggati Hari Lahir umie… selain anak2 umie.. Pak Yong… ??? ingat ke bezday umie tahun ni… aku rasa dia terlupa… tapi aku pun tak kesah sangat, dan kalau boleh aku buat2 tak tau je.. sebab kalau tau, umie akan terasa… EEhh… dah makin TUA erk… usia kita bukan semakin panjang, tapi semakin pendek dan akan ke penghujung.
Kepada OLIE sahabat ku yg berada di selatan tanah air… terima kasih bebanyak kerana wish bezday umie tempoh hari. OD adindaku yg berada di Australia… mekasih juga diucapkan kerana sudi mengSMS umie.
Tahun ni umie plan tak nak sambut bezday satu keluarga di Cheras (rumah baru ku itu).. insyaalah.Satu keluarga bermaksud, beli hanya "satu" kek untuk bezday Pak Yong(January), Umie (march), Along (march), kak Illy (april), Safiyah ( april) dan Khairie (june). Kecuali Yana dgn Syahmie lahir pada September. Semoga keluarga kami sentiasa diberkati Allah dan diberi kesenangan dan kemudahan untuk segala urusan harian.ameen…

Kami bukan nak kekayaan, tapi nak kan” kesenangan”…Insyaalah.

6 comments:

@_da said...

Selamat hari Lahir kak Umie... moga panjang umur, murah rezki dan berbahagia dengan keluarga yg tersayang...aminnn

OO said...

Happy birthday Umie! semoga kesenangan dan kebahagiaan yang diimpikan akan selalu dirasakan!!!

ade said...

SELAMAT MERAIKAN HARI LAHIR.PANJANG UMOR MURAH REZEKI-TERCAPAI SEMUA HAJAT DIHATI. KENA BUAT JAMUAN KESYUKURAN TU...BLOG MAKIN MAU CANGGIH OK!

umie@kakyong said...

@_a,
Terima kasih Ida... semoga Ida dan baby sihat2 sentiasa..

umie@kakyong said...

OO,
Terima kasih... insyaalah, OO juga semoga di murahkan rezeki selalu...

umie@kakyong said...

ade..
Terima kasih... insyaalah kalau diizinkan Tuhan dalam june nanti nak buat kenduri kesyukuran... meh la join sekali...
umie lom sempat nak canggihkan blog... nanti2 la... kemudian hehehe... jani masih aktif bercerita...