Thursday, March 26, 2009

TRANSFORMASI

Ini gambar yang baru di ambil di foyer wisma TV RTM pagi tadi. Kecerian sebahagian kakitangan tergambar tak kira dari kakitangan bawahan hingga atasan dari berbagai2 unit Jabatan Penyiaran. Umie ada diantaranya di situ.



Transformasi adalah untuk mengubah sikap setiap kakitangan supaya menerima perubahan dari masa ke masa dan kami telah pun mendapat BOSS baru, harapan nya agar transformasi bukan hanya dipinkan diatas dada baju kakitangan tetapi perlulah disematkan di dalam dada. Tahniah buat Dato' Ibrahim Yahya. Semoga segala perubahan yang akan dilakukan dapat mencapai sasaran.


Antara 4 logo yang telah dipilih keperingkat final. Salah satu adalah logo ciptaan ku.

11 comments:

Mario said...

hi there...

that's good blog u have in there...

i want to share information with you, so if you have a free time, come to page in...
http://amazingwhitewater.blogspot.com/
or
http://waytofindthemoney.blogspot.com/

hope we can keep share together...thanks

OO said...

yang mana satu Umie punya????? congrats! kalau terpilih alangkah bangganya..ini pun dah cukup bangga!!

umie@kakyong said...

hye mario.. thanks..

umie@kakyong said...

OO
Sejak zaman Tok Mat jdi menteri kat sini dulu lagi mmg unit kami yg di beri kepercayaan merekacipta logo... hanya diberi masa 2 - 3 hari sja... kesian kat kami.
umie punya tak terpilih (bawah sekali belah kanan) yg terpilih yg di belah bawah kiri.

DrSam said...

memang kita ternanti dan menunggu transformasi dari RTM. supaya mengubah persepsi dan pandangan rakyat dan penonton.

Logo-logo yang dipertandingkan itu menarik belaka.

umie@kakyong said...

Dr.Sam,
Harapan nya mmg begitu setelah melantik boss baru yg ada sekarang...

TQ

Fly said...

salam kak Yong, design logo2 tu kesemuanya menarik.
Anyway saya mengajar di SMK Kahang Timur, Kalau datang Kahang Barat singgah2 lah Kahang timur hehe. Gi umah sape kat Kahang Barat tu?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

keciknye!! xnampak!! hehe..

umie@kakyong said...

salam Fly... kak yong ke kahang timur pi umah kakak... hihihi.. nanti kalau ke sana lagi, nak intai2 fly kat sekolah hihihi..

umie@kakyong said...

[S]itie [B]Um [B]Um,
gambar ramai2 mmg jdi gitu... kenit2 belaka... walhal umie ni comey... lgi la tak nampak.. ahaks...

umie@kakyong said...
This comment has been removed by a blog administrator.