Monday, August 27, 2007




CUTI-CUTI MALAYSIA
22 - 24 Ogos 07
Biasanya kalau cuti sekolah kami sekeluarga pasti balik ke kampung.... Johor. Tapi kali ni, anak2 umie semua ajak kami cuti ke PD. Kak Illy awal2 dah booking apartment kakitangan KWSP. tak mahal pun... utk 3 hari 2 malam... hanya RM50.

Kak Illy kata... sementara dia masih keje di KWSP... kalau dia dah dpt keje lain nanti... tak merasa la nak dok apartmen tu lagi...


Umie dan hubby ikut jer la planning dia...


sekali2 berendam dalam air.... best jugak...


Abadikan nama atas pasir



tak boleh nak sorok2 dah.... bertambah maju....
Seronok sekali2 dok tapi pantai... tgk sunset, rehatkan minda, rehatkan mata dri bersengkang depan komputer .


Doktor suggest,,, sesiapa yg kerja juru x-ray atau sesiapa yg selalu terkena ultra violet, atau kimoetrapi juga digalakan berehat di tepi pantai...


syamie, yana dan hubby....montelnya aku....

syamie, kak Illy, hubby dan yana

nak beli atau cuma nak ambil bau2 jer ni...

8 comments:

idham said...

:) happy nampak anak beranak cuti cuti!
hehehehe
naper la time dlm air tu umie pakai tshirt hitam...awatnya tak pakai hat putih...;P

mesra nampak family umie...

idham

umie said...

hehehe.. nak pakai t/shirt putih mcmana nyer.... risau sbb mat2 combat ramai kat area tu.... tgk dri jauh pun dah nampak putih bijik mata hihihihi....

Alhamdulillah makin usia menYenja ni ... anak2 tambah akrab dgn kita... alhamdulillah..

umie ;))

-ctz- said...

ummie ku sayang....
dah tinggi syamie tu.. sama tinggi ngan kak yana dia.. yang si illy plak qendah daripada adik2 dia...
huhu... ct rindu banget sama ummie..
kanda ku jua :-*
miss both of u very2 much!

p/s : ada dak kak nana jemput ummie makan kenduri anak dia december nanti?

umie said...

Ya ctz ku....
bila lama tak jumpak.. terasa jauh antara kita na...ct mai KL pun kita tak dpt nak jumpak2... nnti kalau ct mai KL habaq la na.. buley jugak kita sembang2 lama ...

Anak2 umie dah besaq2 panjang la ni... syahmie dah tinggi dri kakak dia,,, rasanya dah sama dgn khairool tu...
Kak Illy kemetot mcm ummie.. hihihi
cumanya.. umie melebaq dan mengembang ala2 rendang gitu.. !!1 ahaks..
umie, miss u too...
~hug~

pB said...

Salam Umie...

Kenal lagi ker pada pB nie..??

pB pun g gak PD ..
Tapi dok kat Teluk Kemang ...

Ni dok tengah frust , sebab semua gambar yang ambik kat PD tu dah terdelete masa proses nak transfer ke PC ...

umie said...

Salam pb..
Masakan tak kenal dgn pb.. yg comey2 gitu....
LArr... frustnya kalau gambar utk kenang2an terdelete...
walala..... kalau umie jdi pb, tak lena tidoq malam tu....
umie dok kat bt 10 kat sana mandi2 tak ramai org... mmg best sgt2....

OndeOnde said...

waaaaa rm50 3 hari 2 malam..murah banget siiiiihhhhh...saya pun suka pantai dan laut! entah bila nak relaxkan mata daripada computer screen!

dont worry sis, hubby saya pun banyak jugak 'kemajuan' tu! tehehehe...

umie said...

ondeonde ;-)
Memang murah dan seronok... privacy lagik.. tapi kalau nak shopping2 kena ke pekan PD... ptg2 area sana mmg best.
Selalunya kalau buat office family day kat area Tlk Kemang... nak mandi2 segan... almaklum lah... masing2 dah ada kemajuan.. hihi

t/care onde...