Wednesday, December 12, 2007

Anugerah

Anugerah Angkasapuri pada
7hb Dec 07

Tak tau nak citer apa2, sebab umie hanya menghadiri Majlis yg penuh makna itu, Kebetulan Along penerima Hadiah Pereka Grafik Terbaik 2006, antara agensi2 Kem. Penerangan Malaysia. umie hanya penonton dan terima kasih kepada Tuan Haji Hanafi mewakili pihak Along utk mengambil Trofi, sijil dan tiket penerbangan.
Along tak dapat hadir disebabkan dia menjalankan tugas sempena SUKAN SEA di Korat.
Tahniah Along.

24 comments:

WAN ZUHA ISHAK said...

Tahniah along n umie. Mesti umie seronok along menang anugerah walaupun along tak dpt hadir atas urusan lain. Janji menang ;-)

-zuha-

MAMAMIA said...

Tahniah Along. Sebenarnya, tak tahu pun pasal Anugerah Angkasapuri ni? Jarang sangat tengok RTM channel, walaupun ada rancangan2 dia yg berkualiti. Kat rumah ni, asyik layan channel budak2 aje...

mamaranggie said...

tahniah along...

OndeOnde said...

waaaaa...tahniah untuk along, untuk umie jugak - betul cakap mamamia, kalau petang anak2 tengok rancangan katun, malam jarang pulak bukak tv -sekali sekala jer

umie said...

wan zuha, umie ni tumpang gumbira dgn along punya kreativiti. dia sendiri pun tak tau yg dia menang, sbb dia kat KOrat.bila umie ym dgn dia,,, bgitau, dia pun terkejut hehehe. dia tanye "dapat duit tak" (mata duitan anak aku ni... )TQ wan zuha
*hugs*

umie said...

mamamia,
Majlis Anugerah Angkasapuri hanya utk prog dalaman saja, tetapi meriah. Anugerah Angkasapuri ni, mengantikan Penganugerahan Seri Angkasa yg sepatutnya giliran di anjurkan oleh Ntv9, oleh kerana gagal mendapatan sumbangan drp. pihak pengurusan TV3, makanya Anugerah tersebut di batalkan, lalu RTM ambil intensif mengadakan anugerah dalaman sendiri.

Budak2 mcm tu la mama, asik2 katun dri pagi sampai malam... makayah kena la mengalah... kan..

umie said...

mamaranggie.
Terima kasih. harap mama bahagia selalu di samping keluarga.



Onde,
terima kasih...
Cuti sekolah ni mmg tiap2 channel TV asik2 katun, tak pe janji budak2 tu tak keluar rumah dah le... (umie suka juga tgk katun) hhehee...

arsaili said...

tahniah..meraikan kejayaan

pB said...

Salam Ummi

Sari dua ni , aBear dok kerja kat IBC.

Semalam , dia bawak tiket lagi.
Deklimasi Angkasapuri 2007

umie said...

Pb,
Salam... IBC tu sebelah dgn bangunan umie,,, Pb nak pergi ke Deklamasi Angkasapuri...prog live tu... dtg la PB sekali2...

DUNIABUDIN said...

nanti budin datang jumpa umie...

umie said...

BUdin,
Datang le bila2... bukan jauh pun..

idham said...

TAHNIAH ALONG...:) Satu pencapaian cemerlang!!!

Umie...bakat tu datangnya dari siapa jika tidak dari ibunya...:P

tahniah!!

JDidham

umie said...

TQ JDidham (wah.. nama baru erk) sedap juga..

Dulu Along mmg nak ambik coz art dgn design, tapi umie tak benarkan,,, umie kata susah nak dapat kerja. umie paksa dia ambil programer IT, dia akur (tak senonoh kan umie!!)pastu belah mlm dia belajar com.tech.

Tapi bakat yg sememangnya dah ada dlm diri dia, dan di adun dgn teknik2 canggih sekarang ni, membuahkan kejayaan utk dia...

*bakat tu anugerah Tuhan... betul kan JDidham...

maklang said...

tahniah Along...

Waaa...grafik ni memang maklang suka jugak..pasal art ni memanglah I menat, cuma tak ada masa nak mendalami...

Semoga Along lebih berjaya lagi...

-ctz- said...

haluuuu ummie ku...
tahniah kherool.. bagitau dia, kak ct ucap tahniah.. ni dia balik dak g dari korat?
ummie oh ummie... bila la kita nak ada rezki bertemu lagi???????? huhu~

UncleJ said...

tahniah along dpt anugerah tu..anak dpt kira ok ler..
Big B kita tu dapat jugak ke? hehehe

umie said...

Maklang,
terima kasih,,, tgk kerja tangan mak lang pun umie dah tau mmg mak lang minat keje2 seni... betul kan..

umie said...

Ctz. TQ..Tq,,
Krool lom balik lagi, mlm tdi umie tgk acara penutup sukan SEA, ada nampak muka dia dgn krew2,,,

Rasanya esok mlm sampai KL,
Alahai ct ku... rindu umie nak jumpa ct tapi tatau la asik2 je tak dan nak jumpa,,,, lom ada rezeki la kot..

umie said...

uncleJ
Mekasih atas ucapan uncleJ...
Big B...?? dia dpt jumpa umie hari tu.. hulur tangan siap salam hehehe... Ketaq dia,
UncleJ nak tau...? dia duduk depan baris ke2 di apit puteri2 news reader cun2 belaka hehehe,,, ya ampun Budin..

Aleeya said...

Tahniah kak umie n along....

umie said...

Aleeya, terima kasih...
Along pun dah balik dgn selamatnya mlm tdi pukul 12.30... entry akan dtg umie nak load pict2 masa sukan SEA yg lepas... cantik2 juga gambar dia ambik..

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Umie...
Tahniah Along... ngeh ngeh ngeh... erm, gambar Umie ada masuk tak kat kolaj tu?

umie said...

salam OD... tq ur wish... hehehe OD tanye budin.... ada umie tak dlm tu... masa tu budin bukan main segak lagi.... siap berbaju KOT.. hihihi