Saturday, December 08, 2007

TERIMA KASEH

Umie tak ada cerita menarik, cuma nak ucapkan ribuan terima kasih utk PB kerana menunjuk ajar serba sedikit ilmu yg dia ada, dan blog umie akan di update dari masa ke semasa... seronok juga tukar2 wajah... dan belum ada kesempatan utk meng *add* kawan2 umie, nanti lah kalau ada kelapangan.... muahhhh utk PB.

Terima kasih juga kepada OD, kerana mengajar umie utk masukan lagu. harap OD sihat walafiat buat masa ni... mwahhh juga utk OD.

Ada sorang lagi, BUDIN namanya dan nampaknya semakin bertambah femes sekarang, semalam jumpa dia di auditorium perdana, pagi tadi terserempak dia lagi di foyer wismaTV. "Dunia ni kecil" katanya... niat di hati nak ajak dtg ofice umie sbb nak minta tunjuk ajar yg lain2 nya mcm blog dia tu... ada ruangan sembang.... tapi apakan daya ku... *AKU SGT PEMALU*

... dan kepada IDHAM ... ribuan terima kasih kerana dia yg banyak memberi tunjuk ajar utk mengenali dunia blog.

wassalam...

26 comments:

pB said...

Salam Ummi

aiks ...
tukar wajah lagi tu ...

tahniah sebab dah bertambah cantik ...

nanti ada masa , kita sembang lagi

Aleeya said...

wah kak umie, layout blog makin mengancam nampak hehehe, makin cun la

WAN ZUHA ISHAK said...

Salam umie,

Lepas ni bleh ajar zuha plak tukar layout ye.

Bukan main ceria lagi blog umie.

-zuha-

umie said...

pb,
banyak lagi nak kena belajar,,, text utk post tu dok rapat2, pelan2nak belajaq lagi.
tq so much pb cayang,,

umie said...

aleeya,
Tq pujian tu, hehehe leeya cuti bersalin sampai bila erk..

umie said...

wan zuha,
Nie yg bersemangat ni nak buat lawa2... hihihi.buley2.... nanti kita ym sambil belajar na...

© Oshun/EM Muhammad/Nadia Emarele Muhammad said...

Salam Umie...
Cantik rumah baru ni. Canggih. Coklat dan bunga... hmmm... itulah penyeri hidup wanita yang tengah stress... ngeh. OD tak adalah kat Dataran Merdeka tu. Buku OD adalah... huhu. Umie pergi tak?

budin said...

lecehlah umie ni...budin dah senyum. diapun dah senyum. kira tak payah malu lagilah... teruskanlah hajat hati nak ajak pi bilik tu....

nak tumpang tinggal pesan kat pB. saya cuba masuk cbox pB tapi yang pakai nombor macam tu budin tak pandai masuk. tak menjadi hehe... sori ya...

umie said...

Salam buat OD juga, alhamdulillah OD dah beransur2 sihat.

hehehe.. lawa ka rumah baru umie ni? TQ, TQ.... sekarang ni tgh membizikan diri mengindahkan halaman rumah... nak juga lawa mcm rumah org lain... tapi bila dengar lagu celine dion tu mcm lagu tak habis pulak... tapi biaq la.. sbb suka lagu tu, hehehe

Betul tu OD, wanita dgn bunga mmg tak boleh dipisahkan, kalau tgh stress tu... bgi je la bunga... jgn cool jer hihih...

umie said...

Budin,
Tenguk orgnya mcm serious, tapi lawak rupanya... hehehe..
Amboi2 masa dlm auditorium pagi tu kan main lagik no... di apit dgn pembaca berita wanita yg cun2 belaka...
Kalau free dtg je la bilik umie... boleh pekena kopi.

UncleJ said...

wah cun sudah blog nih....well done umi..

umi keje RTM jugak ker? senangler nak jumpa jejaka idaman malaya tu tiap2 hari...ni yg org lain jeles ni...

arsaili said...

wahhh cantik la blog baru nih

umie said...

TQ uncleJ, tengah belajar2 nak hias rumah.

Hehehe Budin tu sama bangunan dgn umie, tapi tak selalu jumpa pun... tapi baru2 ni kerap pulak terjumpa dia... umie balik belah ptg, dia baru masuk keje,,, (yg lain jgn dok jeles no) hihi

Nanti kalau terjumpa dia, umie nak panggil JEJAKA IDAMAN MALAYA,, hehehe

umie said...

arsaili,
TQ...
sila dtg lagi.

OndeOnde said...

wah, dah ada link kengkawan nampak tu...lama-lama nanti makin pandai ler tu..don't worry!

umie said...

onde, begitu la... bila dah link kawan2 tu mudah la nak intai2 blog kekawan..
kdg tu ikut mood juga nak tukar2 layout.

myfisol said...

nice layout..sungguh menyegarkan..

umie said...

TQ myfisol... ;-)

nafie said...

Waw!...,
memang hebat wajah baru layout blog mie nie...sape aje yg lihat leh jatuh hati diwatnye...gitu jgk orngnye, cun, mewah dan ceria..klu x caya leh tanya dgn abng budin dan JDidham...Ummi memang nampak mengancam dan bergaya selalu.

umie said...

En. NAfie....!!!
uiks....
TQ erkk pujian layout tu...

arsaili said...

salam..isk3 dh jumpa sdr budin..umm tak leh jadi nih ehehe

umie said...

Arsaili,
Budin dtg bilik umie hehehe.. jgn dok jeles na... kalau arsaili balik sini nak jumpa Budin boleh la umie temankan... ahaks..

idham said...

:P di sah kan olih sirim dan juga saya ....bahwa umie bukan saja berbakat, tetapi juga membawa berkat...kemewahan yang sentiasa sedap di pandang.....
adoiiilaaa....!

JDidham

umie said...

JDidham,
Hehehe gelak sorang2 ni, membawa berkat ke??

*Tutup Mate*

ves said...

akak!!! add le saya nih...amponn selalu kaco akak..haha tadi kena k-line kat kgchat ahaks...ngeeee jaga diri ye akak,hiasi peribadi tau :) salam pd abg k

umie said...

Ves,
akak dah add dah... Seronok pulak bila nampak bayang2 kawan2 lama mai sini.... tq nasihat ves tu...
eehh,,, pasalpe kena k-line?? ooo ckp tak snonoh erk... jaga diri hiasi peribadi juga buat ves...