Friday, May 09, 2008

Ahad 4 mei 2008

Majlis Menyambut menantu di rumah umie

Posing jangan tak posing...!

TQ kak hanie dan keluaga kerana menyerikan majlis kami.
Kama, walaupun kedatangannya hanya di iringi bersama anak2 sahaja, tanpa CT di sisi... cukup meriah umie rasakan... TQ kama kerana banyak membantu umie meyempurnakan majlis yg tak seberapa ini.Budi baik mu akan ku kenang sampai bila2....

Terima kasih juga buat rakan2 yg ku sayangi... Kak Zai terima kasih sudi datang.....

terima kasih juga buat YUS .....

untuk flower girls... umie sayang kamu semua...

TQ amie & partner, Hj. Hanafie dan keluarga, juga puan salmah sekeluarga.
TQ juga buat Onde-Onde (wanie) yg semakin sweet dan hubby .
En. Mahmud my best friend yg memeriahkan majlis kami.

Tak ketinggalan buat Nani pu3KK & Family dan Zakie (PL)... TQ so much.

Umie minta maaf seandainya ada yang tidak sempurna atau kekurangan di majlis tempuh hari. OO maaf sebab tak dapat melayan dgn sempurna, umie ingin sembang panjang2 di lain kali... insyaalah...

CTZ dan bonda ... maaf,,, umie terpaksa balik ke kampung atas sebab2 yg tak dapat di elakan... walaupun kedatangan ct selepas sehari pada majlis tersebut, namun umie rasa sangat terharu atas kesudia ct datang untuk menjenguk umie... tak ada apa yg umie nak beri hanya sedikit tanda sebagai ingatan buat ct... salam sayang dri umie dan keluarga.

20 comments:

LADY^DI said...

Salam kak..
Mwoahzzzzzz cket hehehe...Congrats once again...its a GRAND FINALE indeed...nmpk meriah aje majlis sambut menantu akak 2.

Nway just 2 wish u a HAPPY MOTHER'S DAY...dah naik pangkat 2 title mak mentua nooooo ahaksss.

-ctz- said...

Ummie sayang...
sorry na.. last minute ct ada seminar. benci betoi! masa dalam seminar tu, tingatttt sangat nak call ummie, tapi... takut mengganggu kenduri dan tau ummie penat dok melayan orang. so, end up, ct tak call lah...
next morning tu, ajak mak p rumah ummie.. sayangnya ummie plak balik johor.. kuat na ummie n pakyong, tak habeh lagi letih kenduri, dah balik johor plak!
ct sedey naqnya.. tak dapat jumpak ummie... teringinnya nak pelok ummie lagi..... :(

ummie sayang,
happy mother's day! ct tau ummie the greatest!!!

© OD said...

Umie sayang...mwah mwah mwah...
Tahniah OD ucapkan kepada ibu mentua yang paling anggun dalam dunia. Semoga along dan isteri berkekalan hingga ke anak cucu. Hantaran pengantin, kalah hantaran anak raja... huhu. Sebelum OD membodek lebih teruk lagi, OD nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat Umie yang dikasihi. Semoga diberkati Allah selalu. Mwah wmah mwah.

OndeOnde said...

Umieeeeeeee!

terima kasih banyak2 atas jemputan.
Kami faham umie pastu sebok masa tu. insya-Allah umur panjang kita jumpa lagi boleh sembang panjang-panjang noooo :)

mama ranggie said...

berbunga2 hati kan dpt menantu!

semoga mereka bahagia hingga ke kahir ya!

arsaili said...

salam..meriahnya umi..salam hari ibu

ida.. said...

kak umie selamat hari ibu ... sempena mendapat jg anak menantu baru.. hehe.. soryy tak dapat dtg... weekend tu kena keje.... sadis tul..

umie@kakyong said...

Salam ladyD,
mwahh mwahhh D... mwahh jugak kat babay D .. hehehe
TQ D... happy mother's day buat D jugak... sabaq2 la melayan anak sorang tu....hehehe...bila nak bawa balik aby ke kedah...

umie@kakyong said...

ctz yg sentiasa dalam ingatan ,,,
mmg tertinggu2 ct mai umah masa kenduri hari tu... tapi nak buat camana ct ada hal...
umie dgn pak yong kena kuat demi org yg tersayang... bapa pak yong tak boleh lama2 dok umah umie... apa pun kita kena dulukan dia dri yg lain2... sbb dia lebih selesa dok umah sendiri...maklum lah org tua.... tapi bila kita dah selesaikan apa yg penting, rasa lega, walau pun dalam kepenatan...

TQ ct .. greatest ke umie sebagai IBU hihihi.. insyaalah la na..

umie@kakyong said...

OD ku cayang.... mwahh mwahhh mwahh juga kat dia...
TQ (dok belek2 diri sendiri... 'angun kah ku ni...') hihihi... puji jangan sampai umie kembang dah le OD...
Kehadiran OD ke blog umie membawa keceriaan umie seperti dulu2.. harap OD akan terus berblog...
anyway.. TQ buat OD tersayang.... di harap OD dan Anney ceria dan gumbira sentiasa.... disamping diberi kesihatan yang baik... amin...

umie@kakyong said...

Ondeeeee,,,,
nak mwahh jugak ka dia... seronok bila nampak Onde dtg hari tu... tapi tu la.. tak kesempatan nak sembang2.. insyaalah lain kali la na...
semoga Onde suksess....

umie@kakyong said...

mama ranggie,,
Terima kasih, harap begitu la hendaknya...

umie@kakyong said...

Arsailli, Terima kaseh la no.... jemput dtg lain...

umie@kakyong said...

Ida,
Thanks... semoga Ida lekas2 dapat baby.... lain kali dtg2 la umah umie yer.. leh sembang2....

Mak Teh said...

Salam Umie, majlis menyambut menantu indah berseri dan anak menantupun cantik manis sama padan. Rugilah mak teh tak dapat pergi. Mak teh pula akan sibuk nak sambut menantu bulan 12 ini Insya-Allah.

umie@kakyong said...

Salam mak teh,,
terima kasih.... nanti kalau mak teh nak menyambut menantu jgn lupa umie yer... insyaallah umie dtg ....

Kama_Sutra said...

Salam ceria.
Kama duk rajin tanya tentang CTZ.Seronok betui dengaq CTZ nak mai.Tunggu punya tunggu lama lama jadi penunggu...hehehehhe.
Tapi kama tahu semangat CTZ.Hanya hajat tak kesampaian pada masa yang tepat.Kira dah bertuah CTZ datang gak Hari Senin tu kan UMMIE.
Laaaaaaaaaa.yang CTZ nak peluk Ummie buat apa.Kira kira dah dekat sama saiz tu.kahkahkah.Kama duk tunggu gak CTZ.Peluk kama kan baguih ....Tu lah sebab CTZ tak ingat kama lah maka kiranya CTZ sesat jalan tu.Kira terbabas hari.Walau pun kama ada kak CT tapi takpe kalau tambah Z kat belakang jadi CTZ.. kan begitu Ummie...Namun laling Kama ... Ummie tetap Kama sayangi.
Buat Ummie Selamat Laling Day .. nak sebut Hari Ibu tak leh pulak.. sebab nanti tak leh nak laling laling dah.
Kepada Semua Kaum Ibu pembaca diruangan blog Ummie ini Kama mengambil kesempatan Mengucapkan Selamat Hari Ibu.
JasaMU IBU amat besar lagi murni.
RestuMU IBU membawa kesyurga.DoaMU IBU puncaNya jaya.KasihMU IBU sepanjang masa.Senyum MU IBU penenang jiwa.
Ku Sedekahkan AL FATIHA buat IBU IBU yang telah tiada JUGA UNTUK IBU KU yang tercinta.Muga ROHMU DI Tempatkan kedalam Golongan Orang Orang Yang Mendapat Rahmat Allah.
AMIN.
Salam Mesra: Kama_Sutra

Janggeltrekking said...

Wah meriah betol Majlis ni..Semoga diorang kekal hingga ke akhir hayat...Amin...

umie@kakyong said...

kama,
betul tu kan... kita tertunggu2 ctz mai , tapi tak mai mai jugak.... sian kama dok tunggu ctz, lagi pun adinda kama, CT tak dpt hadir sbb mengikuti kursus pada hari tu...
Laling... laling lahhh.... hehehe
Buat CT Zaleha umie nak ucapkan selamat hari Ibu jugak... semoga diiringi dgn kesabaran utk mendidik anak2... umie tau anak2 ct/kama, semua berjaya dalam karier masing2... alhamdulillah...

umie@kakyong said...

jangeltrekking,
mekasih jenguk2 sini... alhamdulillah... meriah jugak... kalau jangel dtg lagi la meriah....